SELCA Nederland
"Hold-on to your Car"
Selca Nederland

Producten

Auto alarmen, v.a. €150,-

De alarmsystemen in deze reeks zijn praktisch op elk systeem van centrale deurvergrendeling aan te sluiten. De alarmen reageren bij het openen van motorkap, deuren of achterklep. Bovendien zijn de systemen uitgerust met een enkele startonderbreker.

Het systeem 88SN is uitgerust met een Personal Security Tag (PST). De auto kan hierdoor alleen gestart worden wanneer de PST in of nabij de auto is. Wanneer u de PST bijvoorbeeld in uw portemonnee heeft bewaard en u bent uw autosleutels verloren, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw sleutels gebruikt kunnen worden om de auto te starten.
De 88B wordt gekenmerkt doordat het systeem is uitgerust met een noodstroomaccu in de sirene. Wanneer de voeding naar de sirene wordt doorgeknipt, zal de sirene direct (alsnog) afgaan.

Voor de prijzen en overige informatie van deze producten wordt u verwezen naar de webwinkel.


Auto alarmen SCM goedgekeurd, v.a. €299,-

De Stichting Certificering Motorrijtuigen (SCM) is opgericht in 1993 door het Verbond van Verzekeraars om meer duidelijkheid te brengen in de kwaliteit van beveiligingssystemen en de inbouw hiervan in mobiele objecten. Om de kwaliteit van de werking van het alarmsysteem te waarborgen, mag dit soort alarmen alleen bij SCM gecertificeerde bedrijven ingebouwd worden. Hierdoor bent u naast een goede kwaliteit, ook verzekerd van een degelijke inbouw van het alarmsysteem.

De SCM gekeurde autoalarmen hebben een automatisch inschakelende dubbele startonderbreker. Wanneer de motor wordt uitgezet zal de startonderbreker na 30 seconden automatisch inschakelen. De startonderbreker schakelt ook automatisch na 30 seconden in, wanneer men het alarm uitschakelt en niet binnen 30 seconden de auto start.

De systemen zijn beschikbaar met een SCM klasse 2 en 3 goedkeuring. Beide zijn uit te breiden voor de beveiliging van een cabriolet. Hierdoor is het mogelijk de auto met open dak toch op alarm te zetten, zonder dat het alarm vals afgaat.

In onze webwinkel vindt u meer informatie over de Selca SCM gecertificeerde systemen.

Gedetailleerde informatie over het SCM certificaat kunt u vinden op de website van de
Stichting Certificering Motorrijtuigen.


Accessoires

Tevens biedt Selca Nederland u de mogelijkheid om uw alarmsysteem verder uit te breiden of naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. Enkele van deze opties zijn hieronder vermeld:


  • Alarmmelding via GSM

    Deze alarmmelder via GSM kan op alle Selca alarmen worden aangesloten en zal in het geval van een alarmmelding de in het geheugen opgeslagen telefoonnummers gaan bellen.

  • Draadloze infrarood-bewegingssensor

    De binnenruimte van een camper of boot is vaak te groot om een ultra sonor te gebruiken als interieurbeveiliging (de geluidsgolfweerkaatsing is niet stabiel) en een radarmodule heeft hiervoor een te klein bereik. Beide detectoren reageren op beweging en dit is vaak niet te voorkomen (gordijnen, luxaflex). De oplossing hiervoor is een draadloze infraroodsensor, omdat deze uitsluitend reageert op een plotselinge warmteverplaatsing.

  • Draadloze magneetschakelaar

    De ideale oplossing voor het beveiligen van ramen en deuren daar waar het niet mogelijk is om een normale deurschakelaar te gebruiken.

Voor de prijzen en overige accessoires kunt u terecht in de webwinkel.